top of page

Over mij

Mijn naam is Margje van der Lei, ik ben geboren in 1962 en opgegroeid in Friesland.

 

Als coach rond rouwverwerking voor volwassenen help ik je graag bij het vinden van innerlijke rust en het anders vormgeven van je leven na een verlies van je partner, ouder,  kind of andere dierbare. Samen zullen we werken aan het verweven van verlies met je leven, zodat je weer kunt leren genieten van de mooie momenten die het leven te bieden heeft.

Rouwverwerking is natuurlijk een heel persoonlijk proces dat iedereen op zijn eigen manier doormaakt. Het kan soms moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden om je gevoelens uit te drukken. Daarom is kunstzinnige begeleiding onderdeel van mijn coaching aanbod; door te schilderen of tekenen puur vanuit je eigen gevoel kun je expressie geven aan emoties die soms diep in je verborgen liggen. Dit lucht op, levert verhelderende inzichten op en geeft voldoening, in de zin van dat jij zelf ervaart hoe je invloed hebt op je eigen verwerkingsproces.

 

Als coach zal ik naar je luisteren en je ondersteunen tijdens dit proces. Samen zullen we werken aan het verkennen van je emoties, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vinden van manieren om met je verlies om te gaan.

Persoonlijke achtergrond

Na diverse omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik in Noord Holland terecht gekomen en woon inmiddels ruim 20 jaar met veel plezier, dichtbij de zee en het strand. Ik ben trotse moeder van twee volwassen kinderen.

 

Schilderen is sinds ruim tien jaar een bijna dagelijks onderdeel van mijn leven. Wat begon als een spontane uitlaatklep ontwikkelde zich langzaam maar zeker naar een professioneel aanbod en volgde ik een opleiding "Therapeutische  kunst voor life coaches", aangevuld met een masterclass "Beeldende Begeleiding tijdens de laatste levensfase" (voor mensen die terminaal ziek zijn).  
 
Naast het schilderen vind ik ontspanning in de natuur en wandel ik graag. Ik hou van reizen, liefst in een combinatie van natuur, kunst en cultuur. 

Wil je meer weten over mijn persoonlijke reis en wat ik als coach voor jou kan betekenen? Lees hier verder.

20200920_120235.jpg
bottom of page