top of page

Over mij

Mijn naam is Margje van der Lei, ik ben geboren in 1962 en opgegroeid in Friesland.

 

Als coach help ik je graag bij het vinden van innerlijke rust en het anders vormgeven van je leven na verlies in de breedste zin van het woord. Van verlies van je partner, ouder,  kind of andere dierbare tot verlies van een baan of onderneming, een relatie of verlies van dierbare vriendschap.

Dat is natuurlijk een heel persoonlijk proces, die iedereen op zijn eigen manier doormaakt.

 

Het kan soms moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden om je gevoelens uit te drukken. Daarom is wandelcoaching & kunstzinnige begeleiding onderdeel van mijn coaching aanbod; wandelend in de natuur kun je je vaak makkelijker uiten en door te schilderen of tekenen puur vanuit je eigen gevoel kun je expressie geven aan emoties die soms diep in je verborgen liggen. Dit lucht op, levert verhelderende inzichten op en geeft voldoening, in de zin van dat jij zelf ervaart hoe je invloed hebt op je eigen verwerkingsproces.

 

Als coach zal ik je helpen bij het verkennen van je emoties en je gedachtenpatronen, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vinden van manieren om met jouw verlies om te gaan.

Persoonlijke achtergrond

Na diverse omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik in Noord Holland terecht gekomen en woon inmiddels ruim 20 jaar met veel plezier, dichtbij de zee en het strand. 

 

Schilderen is sinds ruim tien jaar een bijna dagelijks onderdeel van mijn leven. Wat begon als een spontane uitlaatklep ontwikkelde zich langzaam maar zeker naar een professioneel aanbod en volgde ik een opleiding "Therapeutische  kunst voor life coaches", aangevuld met een masterclass "Beeldende Begeleiding tijdens de laatste levensfase" (voor mensen die terminaal ziek zijn).  
 
Naast het schilderen vind ik ontspanning in de natuur en wandel ik graag. Ik hou van reizen, liefst in een combinatie van natuur, kunst en cultuur. 

Wil je meer weten over mijn persoonlijke reis en wat ik als coach voor jou kan betekenen? Lees hier verder.

20200920_120235.jpg
bottom of page