top of page

TESTIMONIALS
coaching & workshops

"Tijdens de Workshop van Margje gaan de deelnemers intuïtief schilderen. De tafel wordt prachtig "gedekt" met allemaal fijn schildermateriaal. Dit werkt heel uitnodigend. De gesprekken tijdens en na het schilderen werken inspirerend en leiden ertoe dat de deelnemers ervaringen met elkaar delen. Een mooie (waardevolle) beleving voor iedereen."

Monique Vlaar
Communicatieprofessional 
 Mantelzorgcentrum

Annemieke - deelnemer workshop Intuïtief Schilderen

Het Slimste Huis viaEspria Ledenvereniging, Alkmaar

 

Het schilderen in een groep was leuk en de duur van de workshop ook, van 14.00 - 16.00 uur.

Margje was op een fijne manier aanwezig en genoot zichtbaar van het begeleiden. Ik was ondanks dat ik in de buurt woon nog nooit bij het Slimste Huis geweest. Een fijne locatie met vriendelijke ontvangst. Tussendoor werden we echt verwend met koffie, thee met koek en ik heb tijdens de workshop ook nog nieuwe contacten en ideeën opgedaan.  
Niks dan |of!

P.L.
Weduwe

"Mijn man kreeg de diagnose kanker en na een hele korte tijd overleed hij. Dit was niet te bevatten. Via de huisarts kwam ik bij een psycholoog. Helaas wist die niet hoe ze mij verder kon helpen, behalve door me medicatie aan te bieden. Dit wilde ik absoluut niet. Ik ben gaan zoeken op het internet en kwam de praktijk van Margje tegen. Al tijdens ons eerste gesprek voelde ik dat zij me echt begreep. Ik heb een coaching traject bij haar gevolgd en heb stapsgewijs weer grip gekregen op mijn leven. Niet alleen voor mezelf, maar ook mijn volwassen kinderen hebben baat gehad bij mijn coaching door de praktische handvatten en inzichten die ik kreeg en ook met hun kon delen.  Ik ben ontzettend blij dat ik die stap heb genomen."

M.S.
Hovenier

"Margje is een geweldige coach. Ze geeft praktische handvatten en biedt ook spirituele inzichten. Haar zicht op mijn gedachten patronen en andere zaken heeft mij aangezet om er verder mee aan de slag te gaan."

Senioren in Beweging - De Pieter Raat Stichting Heerhugowaard
Ervaringen van deelnemers aan de Workshop "Schilderen vanuit je gevoel"
(meerdere workshops)

"Ik ben heel blij dat ik met met deze workshop heb meegedaan."
"Schilderen en mooie gesprekken met elkaar, dat doet een mens goed."

"Wat een cadeautje deze workshop; dat je door iets te schilderen nieuwe inzichten krijgt, heel bijzonder.

"Dankjewel! Wanneer geef je de volgende workshop?

Welzijn Wonen Plus Schermer Graft de  Rijp

Na een workshop Intuïtief Schilderen rond het thema rouw en verlies in de Grote Kerk van de Rijp stelde ik  deze vraag :

"kun je in één woord omschrijven wat deze workshop je heeft gebracht"?

Dit waren een aantal antwoorden van de deelnemers:
Inzicht, ontspanning, erkenning, verbinding, stilte, inspiratie. 

Het kunnen delen van gevoelens die verlies en rouw met zich meebrengen lucht op, verbindt en brengt rust.

A.S.

Verpleegkundige

"Margje is een inspirerende vrouw en coach. Ze geeft vertrouwen, komt haar afspraken na, is zorgzaam en laat je welkom voelen."

M.B.

Ondernemer

"Margje's aanpak is praktisch en creatief. Ze is oordeelvrij waardoor alles bespreekbaar is.  Ze spiegelt en confronteert waar nodig op een manier die niet kwetsend is maar mij met andere ogen heeft laten kijken naar mezelf en mijn rol als werkgever."

J.V.

Werkzaam in de Thuiszorg

"Ik was op zoek naar iemand die mij weer de weg kon wijzen in de achtbaan waarin ik zat. Ik viel op de uitstraling van Margje's foto op de website en dat gevoel was goed. Een sterke vrouw met een goed inlevingsvermogen, die snel tot de kern kan komen, de juiste vragen stelt en je met een eenvoudige uiteenzetting van het probleem met tips en oefening de weg wijst. Het betekent niet dat je er al bent dat vergt tijd en oefening om vooral weer van jezelf te houden en proberen rust in te bouwen."

T.S.M.B.

Ondernemer, Inspirational Speaker

"Wat ik fijn vind aan de begeleiding van Margje is dat zij mij mijn antwoorden zelf laat formuleren. Margje kijkt mee en voelt mee. Met haar tools vanuit de Maya kalender weet ze mijn profiel te raken.

Ik kreeg gepaste adviezen en tools aangeboden die mij diep raakten. Er was ruimte voor mijn eigen inbreng en veel afstemming. Ik ben gegroeid en heb meer inzicht in mijzelf en in de dynamiek van mijn gezin.
 
Als ondernemer sta ik nog meer in mijn kracht en heb ik mooie tools geleerd die ik zeker mee zal nemen in mijn praktijk. Margje is een echte duizendpoot die mij in mijn ziel geraakt heeft. Ik kan weer met nieuwe inzichten verder."
 

De testimonials zijn met toestemming van mijn cliënten op deze website geplaatst, waarvoor mijn dank!

bottom of page