TESTIMONIALS
coaching & workshops

P.L.
Weduwe

"Mijn man kreeg de diagnose kanker en na een hele korte tijd overleed hij. Dit was niet te bevatten. Via de huisarts kwam ik bij een psycholoog. Helaas wist die niet hoe ze mij verder kon helpen, behalve door me medicatie aan te bieden. Dit wilde ik absoluut niet. Ik ben gaan zoeken op het internet en kwam de praktijk van Margje tegen. Al tijdens ons eerste gesprek voelde ik dat zij me echt begreep. Ik heb een coaching traject bij haar gevolgd en heb stapsgewijs weer grip gekregen op mijn leven. Niet alleen voor mezelf, maar ook mijn volwassen kinderen hebben baat gehad bij mijn coaching door de praktische handvatten en inzichten die ik kreeg en ook met hun kon delen.  Ik ben ontzettend blij dat ik die stap heb genomen."

M.S.
Hovenier

"Margje is een geweldige coach. Ze geeft praktische handvatten en biedt ook spirituele inzichten. Haar zicht op mijn gedachten patronen en andere zaken heeft mij aangezet om er verder mee aan de slag te gaan."

Ervaringen van deelnemers aan de Workshop Intuïtief Schilderen via Mantelzorgcentrum in Schagen

Op de vraag "kun je in één woord omschrijven wat deze workshop je heeft gebracht"? waren de antwoorden:
Inzicht, ontspanning, erkenning, verbinding, stilte, inspiratie. 

Ervaringen van deelnemers aan de Workshop "Schilderen vanuit je gevoel" via Senioren in Beweging in Heerhugowaard (meerdere workshops)

"Ik ben heel blij dat ik met met deze workshop heb meegedaan."
"Schilderen en mooie gesprekken met elkaar, dat doet een mens goed."

"Wat een cadeautje deze workshop; dat je door iets te schilderen nieuwe inzichten krijgt, heel bijzonder.

"Dankjewel! Wanneer geef je de volgende workshop?

A.S.

Verpleegkundige

"Margje is een inspirerende vrouw en coach. Ze geeft vertrouwen, komt haar afspraken na, is zorgzaam en laat je welkom voelen."

M.B.

Ondernemer

"Margje's aanpak is praktisch en creatief. Ze is oordeelvrij waardoor alles bespreekbaar is.  Ze spiegelt en confronteert waar nodig op een manier die niet kwetsend is maar mij met andere ogen heeft laten kijken naar mezelf en mijn rol als werkgever."

J.V.

Werkzaam in de Thuiszorg

"Ik was op zoek naar iemand die mij weer de weg kon wijzen in de achtbaan waarin ik zat. Ik viel op de uitstraling van Margje's foto op de website en dat gevoel was goed. Een sterke vrouw met een goed inlevingsvermogen, die snel tot de kern kan komen, de juiste vragen stelt en je met een eenvoudige uiteenzetting van het probleem met tips en oefening de weg wijst. Het betekent niet dat je er al bent dat vergt tijd en oefening om vooral weer van jezelf te houden en proberen rust in te bouwen."

T.S.M.B.

Ondernemer, Inspirational Speaker

"Wat ik fijn vind aan de begeleiding van Margje is dat zij mij mijn antwoorden zelf laat formuleren. Margje kijkt mee en voelt mee. Met haar tools vanuit de Maya kalender weet ze mijn profiel te raken.

Ik kreeg gepaste adviezen en tools aangeboden die mij diep raakten. Er was ruimte voor mijn eigen inbreng en veel afstemming. Ik ben gegroeid en heb meer inzicht in mijzelf en in de dynamiek van mijn gezin.
 
Als ondernemer sta ik nog meer in mijn kracht en heb ik mooie tools geleerd die ik zeker mee zal nemen in mijn praktijk. Margje is een echte duizendpoot die mij in mijn ziel geraakt heeft. Ik kan weer met nieuwe inzichten verder."
 

De testimonials zijn met toestemming van mijn cliënten op deze website geplaatst, waarvoor mijn dank!