top of page

Wandelcoaching

Loop je tegen dingen aan die je graag eens tegen het licht wilt houden en/of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling op een veilige en persoonlijke manier, waarbij je ook nog eens lekker in beweging komt?

Ik bied ik wandelcoaching in Heerhugowaard en omgeving. Heerlijk wandelen door een landelijke en inspirerende omgeving, terwijl je praat over een thema welke je van te voren, tijdens een telefonische intake, hebt aangegeven. Praten in de open lucht gaat bovendien makkelijk(er)  voor diegenen voor wie praten over gedachten en gevoel lastig is.

Symboliek in de natuur 


​De natuur heeft een eigen symboliek en vaak spiegelt het ons ook dingen waar we in het dagelijkse leven tegenaan lopen.  

 

Ik help je graag dit te herkennen, waardoor je anders naar de dingen om je heen en naar jezelf leert kijken, zodat je sterker in je schoenen komt te staan, weer (of meer) plezier en voldoening kunt ervaren,

zowel privé als in je werk.  
 

Nature Tokens

Voordelen van wandelcoaching:

Coaching tijdens wandelen is drempelverlagend; je staat of zit niet tegenover elkaar, maar je loopt naast elkaar. Je kunt je gedachten vrijer laten stromen en het kan je helpen jezelf makkelijker open te stellen, waardoor je uiteindelijk sneller tot de kern kan komen.

Je bent fysiek in beweging en het buiten zijn, in de frisse lucht, heeft positieve impact op gezondheid, geestelijk en lichamelijk. De buitenlucht werkt stress verlagend en helpt je om tot rust te komen en dingen makkelijker los te laten.

wild Flowers

Spreekt dit je aan? De volgende stap.. 

Heb je interesse? Klik hier om een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan te vragen.

Tijdens het gesprek kun jij je coaching vraag stellen en bespreken we de verschillende mogelijkheden (één sessie of meerdere sessies).

Wat anderen zeggen over Wandelcoaching

`Praten over moeilijke onderwerpen gaat voor mij makkelijker tijdens het wandelen. Wat ik fijn vond is dat Margje me de symboliek in de natuur liet ervaren, heel bijzonder. Zoals bijvoorbeeld de tweesprong waar we op uit kwamen en de keuze die ik mocht maken om linksaf of rechtsaf te gaan. Waar ik niet bij stil had gestaan is dat ik ook om had mogen draaien en terug had kunnen gaan of even een tijdje stil had kunnen blijven staan. Met andere woorden, er zijn vaak meer keuzes dan ik in eerste instantie denk.`

`Letterlijk en figuurlijk ruimte kunnen geven aan mijn gedachten en emoties, dat was bevrijdend.´

`Margje is niet alleen een ervaren coach, je merkt dat ze persoonlijke ervaring heeft met de onderwerpen waar ze coaching voor geeft, dat gaf mij het gevoel dat ik echt begrepen werd".

 

bottom of page