AANBOD & WERKWIJZE

Image by Nicolas Picard

WANDELCOACHING

Ben jij het ook zat om zoveel binnen te zitten en gefrustreerd door het hoog houden van alle ballen qua werk, gezin, schoolgaande kinderen, online vergaderingen met misschien daar bovenop ook nog mantelzorg of rouw door het verlies van een dierbare? Loop je tegen dingen aan die je graag eens tegen het licht wilt houden en/of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling op een veilige en persoonlijke manier, waarbij je ook nog eens lekker in beweging komt? ​ In plaats van coaching sessies in mijn praktijk bied ik nu, vanwege Corona,  wandelcoaching sessies in Heerhugowaard en omgeving. Heerlijk wandelen door een landelijke en inspirerende omgeving, terwijl je coaching ontvangt op het thema dat je van te voren, tijdens een telefonische intake, hebt aangegeven.

Image by Nicolas Picard

Beeldende Begeleiding

Beeldende (kunstzinnige)( begeleiding in de laatste levensfase, wat houdt dat in?

Het is een vorm van begeleiding waarbij je met divers beeldend materiaal (schilderen, tekenen, kleien, vilt, etc) kunt werken, ter ondersteuning van het emotionele proces van de mens.
 
Creatieve expressie door middel van beeldende begeleiding kun je zien als een andere taal: de taal van beelden en symbolen waarmee iemand zich kan uiten als het met woorden niet lukt.

Beeldende begeleiding is niet een vorm van therapie, gaat niet over het maken van kunst en is geen vorm van dagbesteding, zoals je dat met gebruikelijke creatieve activiteiten vaak ziet.